Gizlilik Politikası

Bilgilendirmeye özen gösteren Aresbet firmasında üye verileri arasında telefon numarası işlenmektedir. Örneğin şirketin giriş adresleri Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu engeliyle karşılaştığında bu durum belirtilmektedir. Kısa mesaj yoluyla bilgi almak için kayıt formunda bilgilendirme butonuna tıklamanız gerekmektedir. Eğer size mesajla ya da maille bilgi vermelerini istemezseniz canlı desteğe bağlanmanız yeterlidir. Talebiniz anında işleme konacağı için firma tarafından daha sonra yeniden kısa mesaj gönderilmemektedir.

Site bünyesindeki para yatırma işlemlerin hangi yöntemlerle ve hangi tutarlarla yaptığınız korunmaktadır. Bu verilerin sitedeki editörler ve destek hattı dahil kimseyle paylaşılmamasını sağlamaktayız. Böylece gizli tuttuğumuz bilgiler aracılığıyla tüm oyunları güvenli şekilde oynamanızı sağlamaktayız.

Kişisel Bilgileri İşleme

Yedi gün yirmi dört saat boyunca hesap verilerini sunucularımızda işlemekteyiz. Örneğin siteye giriş yaptığınız zaman anlık olarak bu Google analizleri sunucularımıza yansımaktadır. Siteden çıktığınızda üçüncü şahıslar da dahil kimsenin bilgi edinemeyeceği şekilde siteye gömülmektedir. Öte yandan yaptığımız paylaşımlarda ya da sayfada yer alan linklere tıkladığınızda herhangi bir kayıt bırakmamaktasınız. Tüm bilgileriniz korunmaktadır.

Adınız, soyadınız ve telefon numaranız gibi bilgiler başkalarıyla paylaşılmamaktadır. Verilerinizi işlerken bu verileri başkalarıyla paylaşma durumu söz konusu değildir. Sadece müşteri hizmetlerimiz sizinle kısa süre içinde iletişime geçmek ve bilgilendirmek amacıyla işlemektedir. Gelen mesajlardan rahatsız olan oyuncuların canlı yardım alması ve şikayetini dile getirmesi yeterlidir.